A nyári transzferhajrába érve éppen azon filóztunk, hogy vajon a futballvilág gigászai milyen módon fognak erősíteni az utolsó néhány méteren. A Chelsea esetében volt szó Oxlade-Chamberlainről, Drinkwaterről, Barkley-ról és a nemrég álomgólt szerző Belottiról is, de hogy az NB I-ből fognak igazolni a kékek, arra azért nem számítottunk.

A Chelsea ugyanis a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette az Újpest belga labdarúgóját, Kylian Hazard-t, a már évek óta nyugat-londoniakat erősítő Eden Hazard testvérét. Bár tegyük gyorsan hozzá, hogy a támadó középpályás a development squad tagja lesz, szóval a Chelsea U23-as csapatában fog játszani.

A három testvérből már kettő együtt: Kylian (balra) és Eden (középen) egy klubban fog játszani, Thorgannek pedig marad a Bundesliga

A Premier League 2 néven is emlegetett liga a tavalyi szezonban rajtolt először az angoloknál, a Chelsea U23-as csapata szeptember 9-én fogadja a Sunderlandet, ekkor mutatkozhat be a 22 éves játékos. Kylian egyébként 2015 nyarán igazolt az Újpesthez, azóta 42 mérkőzésen lépett pályára.

A Liverpool is beerősített, a Monaco motorja jövőre csatlakozik a vörösökhöz:

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon