Borzasztóan szenved a kapu előtt az Atlético Madrid.

Diego Simeone csapatánál volt néhány komoly változás nyáron, Antoine Griezmann a Barcelonához igazolt, vagyis a csapat legfontosabb (támadó)játékosát elveszítette az Atleti. Helyére érkezett 126 millió euróért a 19 éves Joao Félix, és ott van a keretben még Álvaro Morata és Diego Costa is, ennek ellenére impotens a matracosok támadógépezete.

A transfermarkt.com adatai szerint Joao Félix piaci értéke 100 millió, Álvaro Moratáé 50, míg Diego Costáé 25 millió euró, vagyis a hármas összesen 175 millió eurót ér.

Az előszezonban úgy tűnt, Griezmann elveszítését viszonylag könnyedén átvészeli az Atlético, a Real Madridnak például hetet rúgtak, de a bajnoki szezonban eddig csak a szenvedés jellemzi támadásban Simeone csapatát.

Ezt a listát meccsenkénti 3,37 rúgott góllal a Manchester City vezeti, a Bayern München 2,85-tel a második, a Dortmund 2,71-gyel a harmadik.

Az Atlético Madrid szerencséje, hogy a védekezést Simeone ugyanúgy összerántotta, mint az előző években. Így nyolc forduló után 15 ponttal harmadik a Real és a Barcelona mögött az Atlético. Az viszont egyértelmű, hogy hosszútávon nagyon komolyan javulnia kell a csapatnak az ellenfél kapuja előtt, és a Costa-Félix-Morata hármastól sokkal többet vár mindenki.

(Fotó: Getty Images; via)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon