Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Mr. Bullshitnek annyi, egyetlen tétmeccsen sem mutathatta meg, mit tud, elküldték. Marco Rossi fogja vezetni a válogatottat a Nemzetek Ligájában.

A magyar szövetség keddi közlése szerint az olasz tréner, aki tavaly 24 év után bajnoki címre vezette a Budapest Honvédot, a 2017/2018-as idényben pedig a DAC-cal Európa-ligát érő helyen végzett a szlovák bajnokságban. 2020 nyaráig szóló szerződést kötött.

Leekens négy barátságos mérkőzésen irányította a nemzeti együttest, amely vezetésével nyeretlen maradt: a fehéroroszországi döntetlen mellett kikapott Ausztráliától, Kazahsztántól és Skóciától. Nem lehetett látni merre tart a válogatott, mivel semerre sem tartott, leginkább visszafelé. A belgával kilátástalan volt a foci, és közben folyamatosan mellébeszélt, hányta ránk a pusztítóan semmitmondó, szakmainak tűnő gondolatait, miközben elégedett volt a semmivel, látta a fejlődést stb. – egy igazi túlélő volt.

A magyar válogatott ősszel már tétmérkőzéseken szerepel, ugyanis szeptember 8-án Finnországba látogat, majd három nappal később – zárt kapuk mögött – a görögöket fogadja a Nemzetek Ligájában.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.