Hogyan bírhat ki ekkora verést egy ember?

Calvin Kattar a UFC elmúlt néhány évének egyik legnagyobb verését bírta ki anélkül, hogy feladta volna. Max Holloway meg karrierje egyik legmeggyőzőbb sikerét szerezte meg.

2021 első UFC-gálájának a főmeccsén a korábbi pehelysúlyú világbajnok, Max Holloway ellenfele Calvin Kattar volt. Holloway zsinórban két meccset bukott, igaz, mindkettő roppant szoros és a második vitatható is volt a jelenlegi bajnok Alex Volkanovski ellen. Calvin Kattar a mostanit megelőző öt meccséből négyet megnyert, és egy Holloway elleni magabiztos teljesítménnyel következő alkalommal akár a világbajnoki címért is mérkőzhetett volna.

Az amerikainak azonban esélye sem volt, a hawaii származású Holloway gyakorlatilag az első pillanattól az utolsóig dominált, több alkalommal is közelt volt az idő előtti befejezéshez, de

A meccs végül végigment, de a ritkán látható fölény a pontozáson is meglátszott, 50-43, 50-43, 50-42-re nyert Max Holloway.

Holloway 2018-ban egyébként kiosztott egy mostanihoz hasonló verést, akkor 290 bevitt ütése volt Ortega ellen, azt a meccset TKO-val nyerte. Most meg ismét bizonyította, hogy a világ egyik legjobbja, és egy ennyire domináns teljesítmény után valószínűleg ismét címmeccset kap.

(Fotó: UFC)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.