Honvéd-tulajdonos: "Az edzőképzéseken észt nem osztanak"
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

George F. Hemingway, a Honvéd tulajdonosa a Digi Sport Reggeli Start című műsorának volt vendége, és mint mindig, most is hatalmas térköveket dobált a magyar foci állóvizébe.

  • „Bohócokra nincs szükség, az ilyen figurák ártanak a magyar futballnak."
  • "Amikor valaki, mint ez a bohóc ember ilyet tesz, annak két oka lehet. Az egyik, hogy aljas indokból elkövetett hazugságról van szó, aminek az a célja, hogy lejárassa a magyar labdarúgást. Vagy pedig bohóckodik."
  • "Ez az ember cirkuszt akart, nem hiszem, hogy aljas megfontolásból hazudozott volna.”
  • "Ha valaki azt mondja, hogy ön megölte a szomszédját, mielőtt megvádolom, azért megnézem, hogy vannak-e erre utaló jelek..."
  • "Tudom, hogy ennek a figurának is van pro licence, és azt is, hogy ehhez a képesítéshez nem osztanak sem észt, sem tisztességet."
  • "Ha egy ilyen ember ilyeneket mond, akkor át kell gondolni, hogyan osztogatják ezeket a licenceket."

Ezek voltak a legizgalmasabb mondatai az elnök úrnak.

Az előzmény: a Nyíregyháza, vagyis Mátyus csapata a Paks elleni, decemberről februárra halasztott bajnokiján az MLSZ versenyszabályzata alapján nem játszathatta téli igazolásait, így két kapussal a mezőnyben állt ki. És játszott 1–1-et Pakson. Úgy tudták a Nyírségben, hogy az NB I-es bizottság elnöke, George F. Hemingway tántoríthatatlan volt. Mátyus a meccs után angolul üzent is a Misternek, vagyis Hemingwaynek, hogy hamarosan találkozunk. Ha ők nem is, a két csapat igen, és a Szpari 2–0-ra nyert.

A szabadidejében focimeccseket is fújó (speciel én többször is voltam vele meccsen, és egy kemény, de korrekt embernek ismertem meg, aki ennyi idősen is, hobbiból, szerelemből eljár BLASZ sokba meccseket fújni) Honvéd-tulaj pedig most reagált, igen sarkosan.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.