Most már hivatalos, hogy Tyrone Mings az angol foci mészárosa.

Erre az sem mentség, hogy a Championship a földkerekség egyik, ha nem a legkeményebb és legkiegyensúlyozottabb bajnoksága, ahol minden meccs élet-halál kérdése. És az sem, hogy Mings az átigazolási időszak utolsó pillanatában esett be az Aston Villához, ahol az első meccsét játszotta a Reading ellen. Nyilván fűtötte a bizonyítási vágy, de őt szokta más is: a bosszú.

A meccs felejtős 0–0-ra végződött, mégsem fogjuk kiverni a fejünkből jó sokáig, ha megnézzük, mit művelt a védő Nelson Oliveirával. Mings nemes egyszerűséggel átsétál áldozata arcán, és valahogy nem érezzük azt sem, hogy mindent megtenne, hogy ne Oliveira arcán támaszkodjon meg.

Az eset már ezen a rossz minőségű felvételen keresztül is kegyetlennek tűnik, hát még, ha megnézzük az áldozat arcát. Mintha medvetámadás érte volna.

Adam Goodwin on Twitter

Nelson Oliveira after Tyrone Mings (accidentally) stood on his face. Ouch 🤕 #readingfc

Szerencsétlen véletlen is lehet az eset, bízzunk ebben, de az nem segít ebben, hogy Tyrone Mings már priuszos: 2017-ben már kapott egy ötmeccses eltiltást, miután a videofelvételek alapján szándékosan taposott Zlatan Ibrahimovic fejére.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon