Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A svéd esetében minden eshetőség szóba jöhet.

Zlatan Ibrahimovic a hivatalos social oldalain, tehát az Instagramon és Facebookon is bemutatta az új csapatának mezét. Amennyiben nem trollkodásról van szó, akkor Ibra 18 év után hazatér Svédországba, azonban nem nevelőegyesületéhez, a Malmőhöz, hanem a Hammarbyban folytatja karrierjét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@hammarbyfotboll

Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) által megosztott bejegyzés,

A fotbollskanalen.se szóra bírta a klub kommunikációs menedzserét, Axel Pershagent, aki annyit tudott mondani, hogy Zlatan nincs a csapatnál. Még.

Ennél bővebbet nem tudok mondani. Ha itt lenne velünk, arról már beszámoltunk volna. Általában a honlapunkon jelentjük be az új játékosokat, de csak akkor, amikor már minden kérdést elrendeztünk. Amikor pedig ez történik, akkor sem feltétlenül én vagyok az illetékes, hanem az ügyvezető igazgatónk, Henrik Kindlund, vagy a sportigazgatónk, Jesper Jansson.” A svéd lap azonban úgy tudja, Jansson jelenleg is Los Angelesben tartózkodik.

A stockholmi zöldek egyébként a 3. helyen végezte a november elején véget ért bajnokságban, egy ponttal maradtak le a bajnok Djurgardentől, így az Európa-ligába kvalifikálták magukat.

A Hammarby norvég védője egyébként hasonló poszttal jelentkezett, ami még inkább felerősíti a feltételezést, hogy poénkodás zajlik:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Two predators changing hunting grounds 🐺 🔄 🦁 Could this be the transfer of all time? #sillyseason

mats solheim (@official_mats_solheim) által megosztott bejegyzés,

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.