Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A világ- és Európa-bajnok kapus a szívinfarktusa miatt a következő idényben biztosan nem játszik, de ettől még hasznát veszik tapasztalatának és tudásának.

Iker Casillasra az FC Porto szakmai stábjában számítanak, amíg betegsége után lábadozik: a csapat, a szakmai stáb és a vezetőség tagjai közötti összekötőként, kapcsolattartóként dolgozik.

FC Porto on Twitter

🔵⚪ @IkerCasillas fará parte do staff diretivo da equipa de futebol, enquanto recupera do problema de saúde. 🎙 "Vou fazer a ligação entre a equipa e o clube." 🎙 "Que todos juntos possamos fazer uma grande época" Notícia completa👉 https://t.co/3yJTdPS57b #FCPorto

A 38 éves Casillas május 1-jén kapott szívrohamot, két héttel később Jorge Pinto da Costa klubelnök elmondta, a játékos hamarosan bejelenti visszavonulását. Ez azóta sem történt meg, a klub meg most csak azt közölte, hogy a következő szezonban biztosan nem véd majd a spanyol.

Iker Casillas 2015 nyarán igazolt az FC Portóhoz, szerződése 2021 nyaráig szól. A spanyol válogatottban 167-szer lépett pályára, 2008-ban és 2012-ben Európa-, 2010-ben pedig világbajnokságot nyert.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.