Az olasz La Repubblica szerint az olasz és a spanyol bajnok még a téli átigazolási szezonban játékost cserélhet.

Ivan Rakitic jövője már egy ideje kérdéses a Barcelonánál, és úgy tűnik, hogy ez az új edző érkezésével sem változott meg. A világbajnoki ezüstérmes középpályás már nyáron közel volt a távozáshoz, végül maradt, de többnyire kiszorult a kezdőcsapatból.

Most ismét úgy tűnik, hogy a Juventus lehet Rakitic számára kiút. Állítólag Maruizio Sarri továbbra is meg akarja szerezni Rakiticet, az olasz bajnok pedig hajlandó lenne a horvátért cserébe a Barcelonához küldeni Federico Bernardeschit.

A 25 éves Bernardeschi az utóbbi fordulókban egyetlen percet sem játszott, közel sem alapember, és olasz sajtóhírek szerint a Juventus már nem is ragaszkodik a megtartásához. Sarri viszont egy tapasztalt középpályást mindenképp akar – főleg, hogy Rabiot távozhat –, és ezért beáldozná a támadószekcióban több poszton is használható Bernardeschit.

Persze kérdés, hogy a Barcelonának szüksége van-e egy leginkább szélen, vagy a csatár mögött játszó futballistára. Suárez több hónapra lesérült, így a katalánoknak jelenleg leginkább egy klasszikus csatár hiányzik.

(Fotó: Getty Images; via)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon