Már írtunk a Fradi opciójáról Joe Paintsilre, meg arról is, hogy ezt érvényesíti a klub a Tema Youth ghánai klubnál. Most Paintsilék elkezdtek kavarni.

A Ferencváros legnagyobb ellenfele, a Videoton már leigazolta az egykori fradista Huszti Szabolcsot, és nagyon közel van ahhoz, hogy Nagy Dominik is Fehérváron kössön ki. Eközben a Fradinál egyre nagyobb a galiba, merthogy az őszi legjobbja, az utóbbi évek legnagyobb fogása,

Két cikk jelent meg Belgiumban ma reggel, ebben arról írnak, hogy a korábban általunk is megemlített Genk közel van Paintsil leigazolásához: a Walfoot úgy tudja, a Genk megállapodott a Tema Youth-szal, így már csak a Fradival kell megállapodni a nyárig szóló kölcsönadás felbontásáról.

A Het Nieuwsblad viszont már azt is írja, hogy tudomásuk szerint Paintsil egyenesen vitatja azt, hogy a Fradinak opciója lenne rá. Illetve hát valószínűleg az okos menedzserek próbálnak minél hamarabb és minél többet kivenni a srácból.

Orosz Pál azt nyilatkozta december közepén, hogy „opciónk van rá, ha mi lehívjuk, hiába keresi őt más. Szeretnénk megtartani.” Nos, láthatóan ez nem ennyire egyszerű, egyrészt mert Paintsil már vissza sem jött Budapestre, másrészt ugyan van egy papír egy afrikai ügynökséggel, de azzal azért nehezebb lesz érvelni a FIFA-nál, mint egy klasszikus, európai szerződéssel.

Harmadrészt a játékos időközben már az Instagram-leírásából le is vette, hogy Fradi-játékos lenne. Szóval itt már csak az a kérdés, hogy mennyi pénzt sikerül kiharcolnia a Fradinak, és mikor. Mivel egy féléves kölcsönszerződés él (?), sokat biztosan nem.

Paintsil tizennégy tétmeccsen játszott a Fradiban, ezeken 6 gólt szerzett és 4 gólpasszt adott, övé lett a szezon gólja is. Ha észnél marad, akkor hamarosan egy nagy klubban is láthatjuk.

(Fotó: Ferencváros / Facebook)

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon