Kassai ámokfutását idézte a Tottenham–Juve lengyel játékvezetője
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

És mindezt a lengyel sajtó mondja, akik összeszedték honfitársuk hibáit. Volt bőven.

Szymona Marciniaka mindkét félnek okozott károkat, így tulajdonképpen kiegyenlítették egymást a bakik, bár ez nem menti fel a játékvezetői teamet. És a legszebb ugye, hogy a lengyelek kapták le keresztvizet a sporiról. Bár hangsúlyozták, mivel alig akad lengyel résztvevője a Bajnokok Ligájának, nem akarják bántani azt a keveset, de ez a produkció kellemetlen volt.

Már az első percben kicsúszott a lába alól a talaj, Benatia kezezése megzavarhatta. Szándékosságról persze nincs szó, viszont természetes testhelyzetről sem.

Wojtek Kuznowicz on Twitter

To nie jest ręka Panie Marciniak? #TOTJUV

De jött a 14. perc, amikor Chiellini pókfocizás közben kétszer is arrébb paskolta a labdát. A szándék itt sem feltételezhető, azonban mindkét kézzel hozzáért. Mondjuk a labda útja nem változott, Kane tovább tudott menni, szóval félrefordíthatta a fejét a játékvezető. Meg az alapvonali is, aki végignézte az egészet néhány méterről.

Rafał Stary on Twitter

Dobrze, że Szymon Marciniak nie sędziuje meczu Tottenham - Juventus, bo mielibyśmy mały skandal. #TOTJUV https://t.co/yxnG7AVm0U

Ahogy Douglas Costa felrúgását is, amit nem volt könnyű nem észrevenni.

A lengyelek szerint egy piros lap is elmaradt, Barzagli felrúgta a koreai Szont, majd meg is taposta. És ez még csak 21. perc!

A legnagyobb hibát azonban a meccs végére hagyták a lengyelek, a 90. percben, 1–2-nél Kane fejelt kapufát, ami utána a gólvonalra pattant a labda – kis híján kiharcolta a hosszabbítást a Hotspur. Csakhogy Kane méteres lesről lépett vissza, nem lehetett nem látni.

Legutóbb Kassai hibázott ennyit BL-meccsen, nem is lesz ott a vébén.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.