Kenderesi reagált a szexuális zaklatási vádakra
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vasárnap hajnalban szexuális zaklatás vádjával rövid időre őrizetbe vették, majd szabadon engedték Kenderesi Tamás úszót, aki legalább 10 napig nem hagyhatja el Dél-Koreát. Most közleményt adott ki Kenderesi.

A fiatal úszó továbbra is elutasítja a szexuális zaklatás vádját, azonban felelőtlen volt, és minden bizonnyal megsérthetett bizonyos helyi erkölcsi normákat, állítja. Íme a közleménye:

Megértve a helyzet komolyságát, teljes együttműködést tanúsítottam mindvégig. A rendőrségen közölték, hogy az esetről a biztonsági kamera felvétele rendelkezésükre áll, igaz, ezt nekem nem mutatták meg. Ezek alapján őszintén bízom abban, hogy igazolást nyernek a szavaim. Úgy gondolom, nem követtem el semmilyen súlyos vétséget, azt viszont meg kell értenem, hogy megsértettem bizonyos erkölcsi normákat, amely a helyi értékrend alapját képezik.

A történteket sajnálom, a koreai lánytól szeretnék elnézést kérni, amennyiben valóban megbántottam, de a szexuális zaklatás vádját teljes mértékben visszautasítom.

(via Nemzeti Sport; Fotó: Quinn Rooney/Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.