Ki lehet Conor McGregor következő ellenfele?
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nyilván nem vonul vissza és nem áll meg az élet Conor McGregor MMA-pályafutásában, miután kikapott Khabib Nurmagomedovtól. Nézzük, ki jöhet az írnek.

Khabib Nurmagomedov

Alapesetben, ha az első meccs annyira egyoldalú, mint volt a McGregor–Khabib, nem jár visszavágó a vesztesnek. Itt azonban a UFC legnagyobb sztárjáról beszélünk, akinek olyan kiváltságai vannak, mint senkinek. McGregor már bejelentkezett a visszavágóra, most Dana White-on és a UFC-n a sor, hogy megkapja-e újra a lehetőségét az ír. Ha a ranglistát nézzük, akkor Khabib most Tony Ferguson ellen kellene címet védjen, de egyáltalán nem lenne meglepő, ha jönne a Nurmagomedov–McGregor 2.

Nate Diaz

A Nate Diaz elleni trilógia már a 2016-os második meccs óta a levegőben lóg, és valóban lenne logika benne. Diaz azóta egyszer sem bunyózott, novemberben lett volna a következő meccse, Poirier viszont sérülés miatt kiesett. A McGregor–Diaz 3-ra lenne kereslet, hiszen az első két meccs nagyon jó volt, rengeteg nézőt bevonzott. És nyilván most 1–1 a kettejük története, a harmadikon pedig eldőlne, hogy ki a jobb. Stílusszempontból Diaz sokkal jobban feküdne az írnek, mint Nurmagomedov, és abban szinte biztos vagyok, hogy valamikor lesz harmadik meccs, azt persze egyelőre nem tudni, hogy mikor.

José Aldo

2015-ben McGregor 13 másodperc alatt kiütötte azt az Aldót, aki kilenc éven át veretlen volt. Azóta Aldo kétszer kikapott Max Holloway-től, talán már nem a régi, de a vasárnapi bunyó után rögtön kihívta McGregort. A brazil a veresége óta próbálja kicsikarni a visszavágót, és most lenne logika benne, mert nyilvánvaló, hogy a második meccs nem 13 másodpercet tartana. McGregornak feküdne Aldo stílusa, nem kellene 25 percig – vagy amíg bírja – birkóznia, állóharcban mutathatná meg, hogy mire képes.

A Nurmagomedov elleni bunyó előtt Conor McGregor Georges Saint-Pierre-t is emlegette, annak a párosításnak akkor lett volna esélye, ha legyőzi az oroszt, így kevés sansz van rá most. A Nurmagomedov–Saint-Pierre viszont valószínűbb valamivel, ha a dagesztáni nem Ferguson és nem McGregor ellen fog legközelebb ketrecbe lépni.

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.