Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vasárnap már tettünk említést róla, hogy a Fradi-aréna nyitómeccse után elkészítették minden idők legkellemetlenebb interjúját, és mivel kínosan feszengünk azóta is, nem mertük megmutatni. De végül arra jutottunk, látnod kell. Mourinho kínjában nem tudja, röhögjön vagy elmeneküljön a két szánalmas nő elől. Rettenetes lesz, előre szólunk!

Nem akartuk még kellemetlenebb helyzetbe hozni a riporter Fazekas Erzsébetet, és az odaállított, kábé a Született feleségek-ből előrángatott, csodásan artikuláló, de teljesen fogalmatlan tolmácsnőt, de miután életünkben nem láttunk még ennyire rettenetesen hulladék interjút, megmutatjuk. Mourinho eleve nem egy kedves, készséges ember, most meg olyan kérdéseket kapott, amire képtelenség rendesen válaszolni, hát még, ha a tolmács egyáltalán nem tudja lefordítani a nem túl mélyen szántó szakszavakat, mondatokat. ("Még van egy játékunk hátra jövő héten...")

José előtt le a kalappal, mert még akkor is állta a sarat, amikor egyértelmű lezárós, bullshit válaszai után Fazekas tovább feszegette a semmit. Mikor azt hitte, végre szabadul, jött még egy ostoba kérdés, ő meg nagyokat sóhajtott, és a szemeivel könyörgött, hogy valaki mentse már ki onnan. Soha nem láttuk ennyire tanácstalannak az edzőzsenit. És soha többet nem fog interjút adni magyaroknak.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.