Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Lamar Odom nem először kerül a bulvárlapok címlapjára, de ezúttal nagyon reméljük, hogy nem is utoljára. Kómába esett a 35 éves világ- és NBA-bajnok kosaras.

Mégpedig egy Nevada állambeli Love Ranch South bordély egyik szobájában, ahova gyaníthatóan mint a szolgáltatást igénybe vevő személy érkezett. A hatalmas termetű Odomra két nő talált rá, már kómában volt, "habzott a szája, és egy kis vért is köpött fel", mesélte a bordély vezetője, Dennis Hof a Buzzfeednek. A nő szerint Odom túl sok gyógynövényekből, meg mi tudja miből álló potencianövelőt (herbál viagrát) vett be, ez okozhatta a bajt.

De ez a baj sem jár egyedül, és hogy az élet a legnagyobb rendező közhelyet is egyszerre süssük el, van még ez is: a kómába eső, izgatott állapotban lévő Lamart nem tudták begyömöszölni a mentőhelikopterbe, annyira magas. A 206 centis, több mint egy mázsás exkosarast végül csak autóval tudták egy Las Vegas-i kórházba szállítani.

Odom egyébként Khloe Kardashian férje, de már nem sokáig, folyamatban van a válás, miután az egykori kiváló kosaras néhányszor megcsalta az idomairól híres asszonyt. Meg drogfüggő is, erősen tolta, tolja a krekket, meg mindegy egyebet.

Odom állapota kritikus, lélegeztetőgépen van, a veséje és tüdeje sem működik rendesen. Állítólag felesége, Khloe is odarepült Las Vegasba anyjával és terhes nővérével, Kim Kardashiannal együtt.

Balról: Lamar Jr., Lamar Odom, Destiny Odom (a lánya), Khloe Kardashian, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Kylie Jenner és Kourtney Kardashian

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.