Június 10-én jött a hír, hogy Lang Ádámmal nem számolnak a továbbiakban a CFR Clujnál, de nem ekkor lett érdekes a történet.

„A magamba vetett hitem nem változott, még mindig tudom, hogy jó játékos vagyok. Most azonban van megint egy új edző, aki irányít, az ő kezében vannak a dolgok és ő azt gondolja, hogy én akkor most nem. Mindig tudom, meg látom a meccsek alapján, hogy bőven beleillenék a csapatba, igazán hibát nem találtam magamban. Nem feltétlenül teljesítményre megy a csapatba kerülés, teljesen mindegy, hogy mit csináltam, óriási hátránnyal indultam ennél az edzőnél.”

Ezt nemrég mondta Lang a helyzetéről a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában, ő tehát semmi kivetnivalót nem látott magában, ellenben Dan Petrescu vezetőedzőben igen. Nem is annyira óvatosan betámadta a márciusban újra a klubhoz visszatérő szakembert.

Tegnap, vagyis június 10-én a Cluj hivatalos oldalán rövid közleményben jelentette be, hogy közös megegezéssel felbontották Lang Ádám szerződését. Eddig ez klasszikus történetnek hangzik, a magyar légióst kipécézte az edző, azért nem játszik. Lang ügynöke is szétkürtölte már márciusban, hogy az edző nem ismeri őt, ezért nem fog játszani.

Most viszont ezzel a nyilatkozgatással beletenyerelt a büdösbe Lang, mert Dan Petrescu elmondta a valódi okokat.

„Olvastam az ügynök nyilatkozatát és felháborított, egyáltalán nem ez történt. Amikor megérkeztem, megnéztem a felvételeket a mérkőzéseiről és azt láttam, hogy

(a CFR Cluj meccsei előtt egy hotelben együtt száll meg a csapat – a szerk.). Nem mondtam volna erről semmit, ha az ügynöke nem áll elő ezzel a nyilatkozattal.

Elképzelhető, hogy jobban járt volna Lang, ha csendben távozik és keres magának egy csapatot. Így nehezebb lesz, de itthon biztosan tárt karokkal várja a Kisvárda vagy a Puskás.

(Fotó: Telekomsport - Mircea Rosca)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon