Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szerencsére itt nem hagyta abba, és hozzátette, hogy ez bőven kevés.

Az ahhoz lehetne elég, ami most is van: a középszerűséghez.

Odaadással, hittel, akarattal, küzdéssel, megfelelő fizikai állapottal, megfelelő intelligenciával viszont erősebb ellenfelek is legyőzhetőek. A legfontosabb feladatunk a következő időszakra, hogy szintet lépjünk, fejlődjünk.”

Kiemelte a mlsz.hu-nak adott interjújában, hogy bőven akad tennivalónk, kemény feladat vár rájuk a következő 8-9 hónapban, akkor kezdődik a Nemzetek Ligája, készen kell majd állniuk. A szintlépéshez pedig a most működő rendszer és a biztosított körülmények megfelelő alapot jelentenek, de minden területen szükség van változtatásokra, finomhangolásokra.

Nyilván konkrét játékosokat még nem említett meg, de a karaktert, amit látni szeretne, alaposan körülírta.

 Az én elképzelésem szerint egy válogatottban minden játékosnak kicsit többet kell nyújtania, mint a klubcsapatában és hogy számára a válogatott még önmagánál is fontosabb. Éreznem és látnom kell a játékoson, hogy nyerni akar mindig minden körülmények között. Ahogy azt sokszor mondani is szokták, a futballisták a modern kor gladiátorai, így én is harcosokat akarok látni a pályán. Olyan játékosokat, akik harcolnak egymásért, a csapatért, Magyarországért. Ütköznek, sok párbajt vállalnak fel, mondhatnám úgy is, hogy megvan bennük a gyilkos ösztön és akik gyűlölnek veszíteni, még az edzésen egy nem kiélezett párharcban is.

Azt mondja, nem mindig a legjobb, legtehetségesebb játékosok a leghasznosabbak egy csapat szempontjából nézve, tehát nem feltétlenül ők a legfontosabbak.

Őket pedig a meccseken próbálja majd megtalálni, a hétvégén a Vasas–Debrecenre megy majd ki.

(Fotó: MLSZ)

Player Autószalon

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.