Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Pintér a Mezőkövesdet otthagyva leigazolt az NB II-be, Felcsútra, ahol sikerült újabb ellenséget szereznie.

A csapatot ugyan visszajuttatta az NB I-be, igaz, az elődje is az élen állt, azzal a kerettel egyébként vélhetően még Overdose is feljutott volna, de ettől még persze ne vegyük el tőle a sikert.

Most nyáron, készülve az NB I-re elküldte a két csatárát, akik azért szállították a gólokat: Tischler Patrik Újpestre, Lencse László az MTK-hoz ment. Utóbbi elmondta a Digi Sport Reggeli Start című adásában, hogy nem cseresznyéztek egy tálból Pintér Attila mesterrel.

Azt gondolom, kivettem a részemet a feljutásból. Tavaly nyáron volt több lehetőségem külföldről, de itt maradtam, úgy döntöttem, hogy segítek a csapatnak az NB I-be visszajutni, úgy gondolom, meg is tettem ezt. De valaki úgy gondolta, nem tettem eleget, ezért kellett, hogy elváljanak az útjaink.

Igen, Pintér Attila volt az a valaki. Pontosan nem tudom az okokat, hogy miért kellett eljönnöm. Amikor visszamentem nyár elején, már akkor hallottam, hogy több csapat szeretne leigazolni és hogy az edzőnk megadta az engedélyt a tárgyalásokhoz, én nem tudtam semmit. Akkor tudatta velem az edző, hogy nem számolnak velem, és hogy elmehetek.

De én sem szerettem volna maradni. Őszinteségről nem igazán tudunk beszélni ebben a szituációban, konkrét választ nem kaptam a miértre, annyit, hogy a vezetőséggel úgy döntöttek, hogy mással képzelik el a jövőt, így én és Tischler Patrik is mehetünk. Elfogadtam a döntést, de csak ismételni tudom magamat, én is kezdeményeztem volna a váltást.

Nehéz ezt elhinni Pintérről, akinek makulátlan a múltja, de hát csak nem vonjuk kétségbe Lencse szavait.

(Fotó: Beke Norbert)

Player Autószalon

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.