Minden idők talán legkínosabb futballélményével jelentkezünk: Gary Lineker az 1990-es világbajnokságon az Írország elleni meccsen a gatyájába csinált. Az 50. szülinapján árulta el a nagy titkot.

Furcsa irányt vett Gary Lineker ötvenedik szülinapja alkalmából készített interjú 2010-ben. A BBC riporterével, Ian Payne-nel folytatott ünnepi beszélgetés alatt Anglia egyetlen világbajnoki gólkirálya elég durván coming outolt: elárulta, hogy konkrétan befosott egy vb-meccsen.

– mesélte ekkor már nevetve az újságírónak. Payne pedig a sztorin csinálta majdnem össze magát, annyira röhögött, hogy az ötperces interjúban legalább három percig csak erről az esetről kérdezte Linekert.

Szerencsére az egykori kiváló focistának is van humora, öniróniája:

Jól látszik amúgy a videón, hogy Gary mennyire kétségbeesetten nézi csapattársát, amikor a huszadik percben megtörténik a kínos eset; majd a vizes füvön próbálta tisztogatni magát ("Nagyon szerencsés voltam, hogy aznap este esett az eső..."). Néhány másodperc múlva ismét földre esett, akkor még ki is rázta a gatyáját.

Maga a meccs egyébként 1–1-es döntetlennel zárult, az angolok gólját pedig főhősünk szerezte még rosszulléte előtt, a 8. percben.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon