Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Re-Playerrel az a célunk, hogy nosztalgiázzunk, meghatódjunk, vagy jókat röhögjünk. A sorozatban az egyik kedvenc részünk a televíziózás történetének talán legviccesebb magyarfocis interjúja, amit most újra felidézünk. Mert nem lehet elégszer.

Nem az eredeti felvételt mutatjuk meg, hanem egy felturbózott verziót, ahol szoszmoszmacko kiemelte nekünk a legértékesebb mondatokat, no meg kattog a számláló is, hiszen Péter választékosan nyilatkozik, "asszem", mindig is tudtuk.

1995-ben meg aztán pláne, akkor még rutintalan, zöldfülű interjúalany volt. Ennél, illetve kvalifikáltságánál fogva olyan epikus mondatokat hagyott a utókorra, amik nélkül mindenféleképpen sokkal, de sokkal kevesebbek lennénk. A "néger emersonos" rész konkrétan sírógörcsöt okozott akkor a szerkesztőségben, és azóta is, de akad még pár kedvenc:

„És hát a fiam most itt van pont a kezembe'...”;

„Megborzongat itt a hátamon feláll a szőr...”

És a legütősebb:

Igen, talán kimondhatjuk, ennél szórakoztatóbb interjú nemigen készült a magyar médiában, amihez ugye kellett az alany is, akit nem az eszéért szerettünk. De azért legalább ő még piszkosul tudott focizni.

(A találatért köszönet a TrollFocinak!)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.