Mondják, a nosztalgia felmelegít. Nekünk sem volt más célunk anno a Re-Playerrel, mint egy csipetnyi borzongást, egy leheletnyi sóhajt vagy némi nevetést csempészni a szürke, munkás hétköznapokba. Egyik kedvenc részünk a televíziózás történetének talán legviccesebb focis interjúja volt, amit most újra meg kell néznünk.

Nem az eredeti felvételt mutatjuk meg, hanem egy felturbózott verziót, ahol szoszmoszmacko kiemeli nekünk a legértékesebb mondatokat, no meg kattog a számláló is, hiszen Péter választékosan nyilatkozik, "asszem", mindig is tudtuk.

1995-ben meg aztán pláne, akkor még rutintalan, zöldfülű interjúalany volt. Ennél, illetve kvalifikáltságánál fogva olyan epikus mondatokat hagyott a utókorra, amik nélkül mindenféleképpen sokkal, de sokkal kevesebbek lennénk. A "néger emersonos" rész konkrétan sírógörcsöt okozott akkor a szerkesztőségben, és azóta is, de akad még pár kedvenc: "És hát a fiam most itt van pont a kezembe'..."; "Megborzongat itt a hátamon feláll a szőr..."

És a legütősebb:

Igen, talán kimondhatjuk, ennél szórakoztatóbb interjú nemigen készült  a magyar médiában, amihez ugye kellett az alany is, akit nem az eszéért szerettünk. De azért legalább ő még piszkosul tudott focizni.

(A találatért köszönet a TrollFocinak!)

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon