Legalábbis Mootaz Chehade újságíró ezt írta ki a Twitterre. Korábban ő volt az, aki azt is tudta idő előtt, hogy Szalah lesz az év játékosa a PL-ben.

Az Almustaqbal újságíró-szerkesztője egyébként is egyre híresebb a kiszivárogtatott hírekről, így – ha készpénznek ne is vegyük – hihetünk annak, amit ír.

Márpedig ő azt írja, hogy a France Football munkatársai Madridba utaznak a napokban, hogy a 2018-as Aranylabda-esélyessel elkészítsék az ilyenkor megszokott interjút és címlapot. Ez pedig azt jelenti, hogy jó eséllyel egy Madridban futballozó játékosé lesz a 2018-as Aranylabda. Chehade tehát

Mootaz Chehade on Twitter

The Ballon D'Or this year will be awarded to a player who plays in Madrid, either Griezmann, Varane or Modric. Next week France Football's team will travel to the Spanish capital to make the usual photo with the prize that should be on the cover of the magazine.

Ez nagyban hasonlít ahhoz a trióhoz, amit a szavazatok összeszámlálásának közepén írtak meg France Football-közeli újságírók, csak ők Mbappét tették Griezmann helyére.

Erre utal az FF videója is, amiből szintén ez utóbbi trióra lehet következtetni, és arra is, hogy nem Mbappé nyeri. Védő meg nemigen szokta, szóval Modric.

Ha így marad, akkor 2007 után új győztese lesz az Aranylabdának, sőt az elmúlt évtized két uralkodója, Messi és Ronaldo dobogós sem lesz.

És közben azt is megírta az újságíró, hogy a legjobb U21-es játékosnak járó Raymond Kopa-díjat Kylian Mbappé kapja.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon