Madridisták, figyelem! Most kell nagyon drukkolni a Sevillának

A La Liga kimenetelét döntően befolyásoló meccset rendeznek ma este Sevillában, ahol a listavezető vendégszerepel és ha kikap, a Real Madrid pedig nyer, egy pont lesz a különbség köztük.

Anglia szombatja kivételesen nagymeccs mentes (felkészül: vasárnap), de azért akad érdekesnek tűnő néznivaló. Ilyen a Tottenham–Aston Villa a birminghamiek menedzsere, Tim Sherwood miatt, aki pár hónapja még a Spurs kispadján ült. Először tér vissza ellenfélként a White Hart Lane-re, valószínűleg kikapni.

Spanyolország szombatja a három gigász miatt prémium csomagba kerül: a két madridinak könnyebb dolga lesz, ellenben a Barcelona rangadózni utazik Sevillába. A Real-szurkolók helyében óriási izgalommal várnánk ezt a meccset, mert a katalánok botlási esélye itt a legnagyobb a hátralévő mérkőzéseiket tekintve. Szerintünk nem lesz meg a zsinórban tizedik Barca-győzelem és olvad a kettejük között lévő négy pontos távolság.

Németország szombatját a két Borussia csatája viszi el. A pazar formában lévő Mönchengladbach a hektikusságról lemondani képtelen Dortmundot fogadja és fogadó legyen a talpán, aki biztosan meg tudja mondani a végeredményt. Vakarjuk a fejünket rendesen, ilyenkor szoktunk a döntetlenre bökni.

Topliga-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint 21-szeres pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon