Már a felvezető sajtótájékoztatón kitört a bunyó Álvarez és Plant között

Ment a szokásos faszméregetés négy centiről, amikor is Plant a szájára vette ellenfele anyját.

Az ősz egyik legjobban várt bokszmeccsén a mexikói Saúl Canelo Álvarez a Bokszvilágtanács (WBC), a Bokszvilágszövetség (WBA) és a Bokszvilágszervezet (WBO) öveit teszi kockára, míg az amerikai Caleb Plant a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) vb-címét dobja be a közösbe nagyközépsúlyú kategóriában, írja az MTI.

A novemberi meccs előtt persze komoly, izgalomba hozó sajtótájékoztatókat tartanak, ami most igencsak elfajult. Álvarez és Plant szokásos módon farkasszemet néztek, közben persze Proustot idéztek egymásnak, ám egyikük, történetesen Plant kizökkent a szerepből és kurvaanyázott egyet. Álvarez persze azonnal ellökte néhány mádáfákká kíséretében, mire az amerikai visszalépett és eleresztett egy balhorgot, ám a fél fejjel kisebb mexikói elhajolt és azonnal vissza is ütött.

Álvarez egyébként 56 győzelem és két döntetlen mellett mindössze egyetlen vereséget szenvedett, Plant viszont 21 profimeccs után is hibátlan. A két dühös izomember november 6-án a Las Vegas-i MGM Grandben mérkőzik meg egymással a négy legnagyobb prof bokszszervezet címeinek egyesítéséért.

Álvarez sztorija egyébként roppant érdekes:

(Fotó: Ronald Martinez/Getty Images)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.