Elindult a jegyértékesítés a magyar–szlovák közös rendezésű Eb-re, amely sokkal több lesz, mint egy kézilabda-esemény.

A magyar válogatott avatja fel első csoportmérkőzésével a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokot, és már most megveheted rá a jegyet.

Az Eb szervezőbizottsága rengeteg kiegészítő programmal és aktivitással várja a szurkolókat a rendhagyó Európa-bajnokságon,

de egész évben lehet majd találkozni a Watch Games. See More. szlogen köré épülő aktivitásokkal.

Ez egy más típusú Európa-bajnokság lesz, ahol nemcsak a sport és a kézilabda, hanem az élmények állnak a középpontban” – fogalmazott dr. Bíró Szabolcs, az EHB 2022 ügyvezető igazgatója.

Vannak albrendjeink, így

 • a Feel more, amely a koncertekkel, bulikkal kapcsolatos programokat fogja össze,
 • a Taste more, amely a gasztronómiai ajánlatokra,
 • a Spot more, amely a városnéző és felfedező programokra és
 • a Chill more, amely a rekreációs lehetőségekre utal.
 • És ne feledjük a Do more brandünk üzenetét sem, hiszen nagyon fontosnak tartjuk a környezettudatos gondolkodást, ennek részeként is számos kezdeményezésünk lesz, és volt is már a közelmúltban, gondolok itt a WWF Magyarországgal végzett projektünkre.

Az Európa-bajnokságra rendhagyó módon élménycsomagok is vásárolhatók.

Az élménycsomagokkal a szurkoló minden olyan élményt és szórakozási, pihenési és kikapcsolódási lehetőséget megkap, amit a nálunk töltött időszak alatt átélhet. Egyetlen vásárlással megválthatja a programját, ráadásul az applikáció segítségével ezeket a szolgáltatásokat egyszerűen igénybe tudja venni” – mondta dr. Bíró Szabolcs, utalva arra, hogy

az applikáció digitális útlevélként szolgál majd az Eb alatt.

Az összetett élménycsomagok, amelyeket a csoportkörre, a középdöntőre és a döntő szakaszra is meg lehet vásárolni, a 2 vagy 3 napijegyen és egyedi ajándéktárgyon túl éttermi, múzeumi, koncert- és fürdőbelépőket, valamint díjmentes tömegközlekedési lehetőséget tartalmaznak. A csomagokat egyetlen kattintással meg lehet vásárolni, a különböző szolgáltatásokra külön már nem kell regisztrálni.

 • A jegyértékesítés első szakasza indult el, a budapesti helyszínre szóló jegyekkel és bérletekkel.
 • A második és harmadik negyedévben további jegyek és bérletek vásárlására lesz lehetőség, a szegedi és debreceni helyszínre is.
 • A magyar válogatott Budapesten játssza a csoportmérkőzéseit.
 • Az Eb záróhétvégéje is a Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban lesz.
 • Az extra programokat kínáló nyitónapra és csarnokavatóra 7900 forinttól lehet jegyet kapni (családi jegyet már 5900 forinttól).
 • Elindult a prémium szolgáltatásokat és termékeket (köztük napijegyeket) tartalmazó élménycsomagok értékesítése is.
 • Elindult a Watch Games. See More. hivatalos weboldala és telefonos applikációja, ezeken a felületeken lehet a jegyeket is vásárolni.
 • Az applikáció digitális útlevélként szolgál az Eb alatt, amivel minden szolgáltatás igénybe vehető.

A jegyértékesítéssel párhuzamosan elindult az Európa-bajnokság magyarországi programjait összefoglaló weboldal és applikáció is, ezeken a felületeken lehet a jegyeket, bérleteket és élménycsomagokat megvásárolni.

Minden további információ elérhető watchgamesseemore.hu oldalon.

Az Európa-bajnokság 2022. január 13-án kezdődik, a döntőt az épülő, 20 ezer fő befogadására alkalmas Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban rendezik, január 30-án. A helyszíneket itt tudod megnézni.

Elindult a jegyértékesítés! / Tickets are available!

🇭🇺 #ELINDULT A HIVATALOS JEGYÉRTÉKESÍTÉS a 2022-es hazai férfi kézilabda Eb-re!🥳 Légy részese, szerezd be a jegyed, hogy Te is ott lehess az elsők között, akik élőben szurkolhatnak a magyarok nyitó- és csoportmérkőzésein az új Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban!🤩👏

___________________________________________

🇬🇧 Be part of it! Buy now one of the "Watch Games. See More" packages to enjoy the 2022 Men's Handball European Championships on the spot, and even more: festival, gastronomy, sightseeing, recreation and handball!🤩👏

___________________________________________

Kövess minket! - Follow us!
➡Instagram: instagram.com/watchgames.seemore
➡Spotify: spoti.fi/340FOWG
➡Youtube: youtube.com/watchgamesseemore
👀See More: watchgamesseemore.com
.
.
.
#watchgamesseemore #wgsm #watchgames #handball #ehfeuro2022

Posted by WATCH GAMES. SEE MORE. on Wednesday, December 16, 2020

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.