Online sajtótájékoztatón beszélt arról a magyar válogatott szövetségi kapitánya, hogy mit kér a játékosaitól a csütörtök esti Izland elleni eb-pótselejtezőn.

„A fiatal kerettagoknak már többször is a lelkükre kötöttem, hogy egyedül arra koncentráljanak, amiket megbeszéltünk a játékkal kapcsolatban és ne hagyják, hogy a mérkőzés fontossága, vagy bármilyen külső körülmény elvonja a figyelmüket. Hogy ha végig a munkánkra tudnak összpontosítani és a pályán fizikálisan és fejben is jelen tudnak lenni, jó esélyünk lesz holnap este. 

Megnyugtató számomra, hogy minden játékos, akit holnap pályára küldök, egy igazi harcos. Olyan ellenféllel nézünk most szembe, amely papíron valamelyest előttünk áll a rangsorban. Hadd hangsúlyozzam viszont az elmúlt időszak eredményei között, hogy az Eb-selejtező csoportunkban a negyedik kalapból indultunk és ebben a nehéz csoportban Walesben még a bennmaradásért játszottunk. Októberben háromszor is jó eredményt értünk el, most viszont három nagyon nehéz mérkőzés jön, és a fociban benne van a siker és az is, hogy egy bakit követünk el. Bízom benne, hogy a felkészülésünknek megfelelően jó teljesítményt fogunk nyújtani

nyilatkozta Rossi, aki szerdán pozitív koronavírustesztet produkált, így nem lehet majd ott a kispadon Izland ellen.

Ha szeretnél többet megtudni az izlandiakról, akkor ezt ajánljuk:

 

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.