Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a Fradinál járt edzéslátogatáson, és persze beszélt a márciusi Nemzetek Ligája-rájátszásról, illetve ennek kapcsán a válogatott keretről.

Rossi most a Ferencváros fix válogatottjai, Dibusz Dénes, Lovrencsics Gergő és Varga Roland miatt járt a Népligetben, de figyeli Sigér Dávidot, Vécsei Bálintot, sőt és az ukrán Ihor Haratint is. Utóbbinak magyar felmenői vannak, így reális, hogy magyar válogatott legyen, Rossi akár számítana is rá.

(Getty Images)

A többi Fradi-játékos esetében pedig elmondta, Lovrencsics szinte biztosan ott lesz a csapatban, Dibusz helyzete viszont nehezebb, hiszen a Bundesliga legjobbjának megválasztott Gulácsi Péter áll előtte a sorban. Vargára is számít, rendre fontos tagja a keretnek.

„Márciusban is az FTC és a Fehérvár adja majd a legtöbb játékost a nemzeti együttesbe. Csak olyanok jöhetnek szóba, akik rendszeresen játszanak, egészségesek és jó formában vannak. Kevés időnk lesz összegyúrni a keretet. Sigér Dávid is velünk lehet a tavasszal, mert Nagy Ádám még mindig nem százszázalékos. Bárki, aki a Ferencvároshoz igazol, jó döntést hoz. Vécseiről is ezt gondolom.”

A magyar válogatott március 26-án Bulgária vendégeként lép pályára a Nemzetek Ligája-rájátszás elődöntőjében. Ha továbbjut, akkor Izlandot vagy Romániát fogadja az Eb-részvételért március 31-én.

(Fotó: Ferencváros / Facebook)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.