Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Még a legnagyobb Patriots-drukkerek sem gondolták volna, hogy kedvenc csapatuknak sikerülhet a Super Bowl utolsó perceiben fordítani.

Az egyik leghíresebb fan, a rapperből lett színész Mark Wahlberg a történelmi fordulat előtt lépett le egész családjával, a távozás képei pedig hamar körbesöpörtek az interneten. Milliók legyintettek csalódottan azt gondolva, hogy Marknak talán még igaza is lehet valahol.

Aztán jött a szenzációs hajrá, és hirtelen szegény Wahlbergből lett a világ legnagyobb lúzere. Olyannyira, hogy most a színész a Facebookon és az Instagramon is magyarázkodni kényszerült.

Kiderült, hogy nem azért távozott a játék vége előtt a stadionból, mert már annyira unta a meccset, vagy feladta a reményt, hanem azért, mert a kisebbik fia nem érezte jól magát. Biztosította rajongóit, hogy egyébként soha nem távozott volna korábban, de első a család, így nem volt más választása.

Ha szegény Mark tudta volna, miről marad le, lehet, hogy gyorsan kerített volna egy bébicsőszt, aki hazaviszi a családot.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.