Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A visszavonult bokszoló tényleg arra készül, hogy bevállal egy összecsapást a ketrecben? Valószínűleg nem, de attól még szeret eljátszadozni a gondolattal. Na meg a rajongókkal.

Az utóbbi hónapokban már számtalanszor felmerült a téma, hogy mi lenne, ha Mayweather tényleg kipróbálná magát a UFC-ben. Mi is megírtuk, hogy ezzel óriási pénzt kaszálhatna, róla pedig mindenki tudja, hogy mennyire szereti a pénzt. Ugyanakkor azzal is tisztában van mindenki - valószínűleg ő maga is - hogy elég hamar, elég csúnyán megvernék a ketrecben.

Éppen ezért szinte semmi esély nincs rá, hogy ez a forgatókönyv megvalósuljon, a veretlen bunyós mégis kiposztolta magáról az alábbi videót:

Floyd Mayweather on Twitter

https://t.co/JqWbuJ43eQ

A felvétel egy Las Vegas-i teremben készült, és persze egyből beindította a rajongók fantáziáját. Mayweather belépett a ketrecbe, de valószínűleg ezzel is csak az lehetett a célja, hogy ismét vele foglalkozzon a sajtó és az MMA világa. Természetesen érkeztek is a reakciók szép számmal, nyilván Conor McGregornak is hozzá kellett szólnia a dologhoz.

Conor McGregor on Twitter

Hahahaha very good. Keep up the good work my son. Yours sincerely, Senior. https://t.co/Qk3U69isTS

Még a régi nagy rivális, Oscar de la Hoya is kifejtette véleményét, miszerint Mayweathert 10 másodpercen belül kivégeznék az oktagonban, ami valószínűleg helytálló jóslat, éppen ezért nem lesz ebből semmi.

McGregornak viszont már illene visszatérnie...

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.