Conor McGregor lefújta a bunyóját, mert bepöccent ellenfelére, aki számon kérte az ír jótékonysági ígéretét
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Valószínűleg csak a szokásos McGregor féle Twitter-őrület, de az ír szerint nem fog bunyózni Dustin Poirierrel.

McGregort januárban kiütötte Poirier, ezzel 1–1-re áll a kettejük külön meccse. Nemrég jött a hír, hogy nyáron jön a trilógia harmadik felvonása a két bunyós között. McGregor most azonban egyelőre kiszállt a meccsből, és ennek semmi köze a UFC-hez vagy az MMA-hoz.

A januári meccsük előtt már-már túlságosan is barátságos volt a két bunyós, Conor McGregor felajánlotta, hogy 500 ezer dollárt fog adományozni Dustin Poirier jótékonysági szervezetének. Néhány napja az amerikai kiírta Twitterre, hogy azóta többször megkeresték McGregor csapatát, de ők nem reagálnak, nem kapták meg a megígért pénzt.

Erre jött McGregor válasza, aki teljesen kiborult, azt írta, hogy nem tartozik senkinek, csak egy felajánlást tett, és arra utalt, hogy nem tudja, hogy az általa felajánlott pénzt valóban jótékonysági célra használnák fel. Az egész kirohanást azzal zárta, hogy a meccsük elmarad, más ellenfelet keres magának július tizedikére.

Az egész történet tehát nem túl szép, de az ír múltját ismerve valószínűleg csak plusz felhajtást, médiafigyelmet akar generálni, és minden bizonnyal megrendezik a meccset. Korábban például már többször bejelentette Twitteren, hogy visszavonul, de végül persze nem tette.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.