Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Instagramon búcsúzott a helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryanttől a Lakers játékosa, LeBron James.

James és Bryant közel állt egymáshoz, baráti kapcsolatban voltak. Ahogy az egész sportvilágot, úgy a többszörös MVP-t is letaglózta Kobe Bryant halálhíre. Így búcsúzott barátjától Instagramon:

Nem állok készen, de itt vagyok. Haver, itt ülök és megpróbálok valamit írni, de akárhányszor belefogok, csak újra sírni kezdek, miközben rád és Ginire gondolok, ara a barátságra, kötelékre, testvériségre, ami köztünk volt. Utoljára akkor hallottam a hangodat, amikor Philadelphiában felültem a repülőre, hogy visszatérjünk Los Angelesbe. Soha nem gondoltam volna, hogy az lesz az utolsó beszélgetésünk. Letört vagyok és összetört a szívem, testvérem.

Szeretlek nagytesó! Együtt érzek Vanessával és a gyerekekkel. Megígérem, hogy továbbviszem az örökséged. Rengeteget jelentettél számunkra és a Lakers-közösség számára. Az én felelősségem, hogy a hátamra vegyem ezt a szart, és menjünk tovább. Kérlek, adj erőt nekem a mennyből, és vigyázz rám! Rengeteg dolog van, amit még elszeretnék mondani, de nem megy, nem tudok túllépni rajta. Viszlát, amíg újra találkozunk, testvérem!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LeBron James (@kingjames) által megosztott bejegyzés,

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.