Mike Tyson elmondta, hogyan győzné le Tyson Furyt

A korábbi vitathatatlan világbajnok elemezte Fury bokszát, és elmondta, hogyan lehetne legyőzni a veretlen angolt.

Tyson Fury nyerte a Deontay Wilder elleni trilógia harmadik meccsét. Fury a harmadik menetben leütötte az amerikait, Wilder azonban felállt, és a negyedik menetben ő küldte két alkalommal padlóra ellenfelét. Ezt követően viszont már Fury dominált, a tizedik menetben volt még egy leütés, az utolsó előtti etapban pedig jött a KO is:

A Cigánykirály becenevű Fury jelenleg megoldhatatlan feladatnak tűnik minden nehézsúlyú számára. Sokan Anthony Joshuát tartották esélyesnek ellene, honfitársa azonban elveszítette az öveit az ukrán Oleszandr Uszik ellen. Így először jön kettejük visszavágója, és csak azt követően lehet címegyesítésről beszélni, függetlenül attól, hogy a visszavágót az angol vagy az ukrán nyeri. Közben Furynak vélhetően a kötelező kihívó Dillian Whyte ellen kell legközelebb ringbe lépnie, de ehhez előbb White-nak nyernie kell Otto Wallin ellen. Wallin egyébként korábban már bokszolt Furyval, azon a meccsen csúnyán megsérült az angol, de pontozással nyert.

Izgalmas tehát a nehézsúly jelenlegi helyzete, és a szurkolók által egyik legizgalmasabbnak vélt kérdés az, hogy Furyt hogyan lehet legyőzni. Erről mondta el még 2020-ban a véleményét Mike Tyson, de a közelmúlt eseményei alapján aktuálisnak tekinthető a nyilatkozat:

– mondta Tyson, majd kitért saját magára is:

A Fury-sztori:

(Fotó: Reuters; via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.