Ja és minél hamarabb.

Azt gondolnám, hogy a Manchester United eredményeit és teljesítményét elnézve, nem feltétlenül kellene hosszabb távra tervezgetnie José Mourinhónak. De még januárra sem. Ő viszont magabiztosan megy előre, hogy azt nem mondjam, tolja a buszt ész nélkül.

Már a nyáron se vettek neki senkit, úgy érezte a vezetőség, hogy a meglévő játékosállománnyal is lehet eredményeket elérni. Nem sikerült – a kérdés, hogy Mou miatt, vagy azért, mert nem vettek neki játékost. Nyilván ebben nincs egyetértés, de ettől nem csügged a portugál menedzser, mindenképp középhátvédet akar igazolni.

Van egy hosszú listája, ha közül érkezik valaki, nagyon jó lesz az MU:

  • Kalidou Koulibaly (Napoli) – A 27 éves szenegálit jó eséllyel rekordösszegért lehetne csak elhozni Nápolyból, 100 millió fontot kérnek az olaszok. Ha összejön az üzlet, ő lehetne a legdrágább védő. Cserébe viszont remek játékos.
  • Harry Maguire (Leicester City) – Az angol válogatott 25 éves bekkjét már nyáron is kerülgették, de Leicester elzavarta őket. Gyanús, hogy télen is ez lesz, de ha nem, akkor meg sokba fog fájni.
  • Toby Alderweireld (Tottenham) – A Spurs belgájának hektikus szezonja van, kispadra került, azonban az elmúlt hetekben stabil kezdő lett. Így nehezebb lesz megszerezni.
  • Milan Skriniar (Inter) – A 23 éves szlovák 14 bajnokin játszott, fontos része az Internek, már a Barcának is beintettek a milánóiak. Vajon Josénak sikerül?
  • Alessio Romagnoli (AC Milan) – Ő 23 évesen a Milan csapatkapitánya, egy 'nem eladó' tábla lóg a nyakában.

Akad két C vagy D verzió is, Éder Gabriel Militão (FC Porto) és Pablo (Bordeaux). Mindkettő brazil, de egyik sem tűnik olyan megoldásnak, akitől azonnal előre lépne a Man. United.

Velük ellenkező irányt járna be Eric Bailly és Marcos Rojo, őket el akarja passzolni a United.

(Fotó: Francesco Pecoraro/Getty Images)

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon