Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Újpest polgármestere, Wintermantel Zsolt végre elárulta, miért nem járnak a családok NB I-es meccsekre. Sok tipp volt eddig is, de ő leírta a Facebookon a frankót: egy másfél órás mérkőzésből csaknem ötórás tortúrát csinál az MLSZ.

"Tisztelt Csányi Sándor MLSZ Elnök Úr!

A labdarúgó OTP Bank Liga hétvégi fordulójában a Budapest Honvéd FC – Újpest FC labdarúgó mérkőzés március 21-én 18.30 órai kezdettel kerül megrendezésre a Bozsik Stadionban.
A mérkőzés napján a vendég jegypénztáránál jegyértékesítés NEM lesz, így a Bozsik Stadionba kizárólag a már elővételben megváltott jegy érvényes.

Az Újpest FC szurkolói a Bozsik Stadion területére kizárólag úgy kerülhetnek beléptetésre, ha a szervezett utazási formát választva közelítik meg a mérkőzés helyszínét.
Ehhez 16 óra 30 perckor kell gyülekezni a Szusza stadion előtt, ahonnan bérelt BKV buszokkal kerülnek a szurkolók átkísérésre a Bozsik Stadion vendégkapujához, majd a mérkőzést követően vissza a Szusza Ferenc Stadionig, várhatóan 21 óra utáni érkezéssel.

Tiszelt Elnök Úr!
Önöknek sikerült egy másfél órás foci mérkőzés megtekintéséből és kétszer félórás kényelmes utazásból közel ötórás tortúrát csinálni.

Na ezért nem járnak a családok mérkőzésre!
És ezért nem megyek szombaton én sem a kisfiammal a Bozsik stadionba!

Üdvözlettel:
Wintermantel Zsolt
polgármester, Újpest szurkoló
"

Ehhez hiba lenne bármit is hozzáfűzni. Még a hibákat sem javítom, úgy kerek.

(Fotó: MTI)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.