Nem hiszed el, hova igazolhat Balotelli

Ha valamelyik arab országra, Kínára vagy az USA-ra tippeltél, akkor nem jött be a tipped.

A kiváló képességű, de öntörvényű (burkoltan fogalmazva) csatár az előző szezonban a kieső Brescia futballistája volt. Jött azonban a szokásos balhé, Balotelli a saját és nem a csapat szabályai szerint élte futballista életét, és a pályán sem hozta az elvártakat, mindössze öt gólt rúgott. A Brescia elnöke nemrég azt nyilatkozta, azt gondolta, Balotelli otthonra talál a klubnál, nem ez történt, ki is rakta a csapatból.

És itt jön a hűha, mert állítólag Romániába, a bajnok CFR-hez szerződhet az olasz. A kolozsvári csapat támogatója, Nelu Varga azt nyilatkozta, hogy Olaszországból vehet csatárt a csapat, a román média pedig több forrásban is lehozta, hogy Varga és a CFR Mario Balotellit akarja megszerezni.

Balotelli korábban többek között az Interben, a Manchester Cityben, a Milanban és a Liverpoolban is megfordult, a Brescia előtt a Marseille futballistája volt. A romániai érdeklődést egyelőre még erősen pletykaszinten érdemes kezelni, de ha valóban a CFR futballistája lesz, akkor az nálunk simán pályázik az elmúlt évek legfurább átigazolása díjra.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.