Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

De az a megszerzett egy pont is elég lett a továbbjutáshoz.

Messi ugyan elutazott Milánóba, de végül a kispadra sem ült le, nem kockáztatott a Barcelona. A helyén most nem Rafinha, hanem Dembélé játszott, de nem élt a lehetőséggel – ő sem.

Messi hiányában Suárez volt megint a number one, mindent ellőtt mindenhonnan, de továbbra sem tud gólt lőni a BL-ben. Elképesztően rossz volt a Barcelona helyzetkihasználása: 26-szor próbálkoztak a rózsaszín kombinéban játszó katalánok, nyolcszor találtak kaput.

De Malcomnak (és nem 'Malcolm'-nak, ahogy az M4 Sporton nevezték) kellett jönnie, hogy gól is legyen. Az egész szezonban büntetett brazil beállt Dembélé helyére, majd az első labdaérintéséből elfutott a kapuig és ballal megtette azt, amit előtte 82 percig nem tudtak a többiek: a kapuba talált.

Állítólag Valverde azért nem kedveli a Bordeaux-tól a Roma elől elhappolt brazil szélsőt, mert nem ő akarta leigazolni, így aztán nem is játszatja szinte egyáltalán.

Sokáig nem örülhettek a katalánok, akik egyébként teljesen jól fociztak Messi távollétében, mert Icardi rúgott egy icardis gólt, Sergi Roberto abszolút nem tudta megtartani az argentin centert.

A maradék néhány percben már nem esett gól, így az egy-egy pont azt jelenti, hogy a Barcelona már továbbjutott, az Inter, Tottenham duóból maximum csak az egyik előzheti meg.

Internazionale–Barcelona 1–1

A csoport másik meccsén: Tottenham–PSV 2–1

(Fotó: Lukasz Laskowski/PressFocus/MB Media/Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.