Folytatódik hála az égnek a Bajnokok Ligája: keddtől jönnek a negyeddöntők, mindjárt a legutóbbi finálé megismétlésével. És pályán a Juventus is.

Városi derbit ritkán játszanak európai porondon, a kedd viszont kivétel lesz és élvezhetünk egy különleges hangulatú párosítást. Mármint, ha szeretjük, ha azonos országbeliek találkoznak a BL-ben – mi annyira nem. Valószínűleg a két madridi csapat sem örült egymásnak a sorsoláskor, hiába spórolnak az útiköltségen. Az Atlético legutóbbi hat mérkőzésén veretlen maradt a Reallal szemben és szinte biztos, hogy ma sem kap ki. Simeone egy kivétellel (Raúl Garcia) az összes katonájára számíthat, míg Ancelottinál két squad player (Khedira és Coentrao) hiányzik csak. Döntetlen körüli eredményt várunk.

A Juventus 2003, a Monaco 2004 óta nem járt a legfontosabb sorozat elődöntőjében, egyikük tehát megtöri bő tízéves átkát. Massimiliano Allegri, az olaszok edzője szerint a Monaco jóval keményebb ellenfélnek ígérkezik, mint az előző körben kiejtett Borussia Dortmund, mondván jóval nehezebb lesz gólt rúgniuk az idei BL egyik legjobban védekező csapatának. Azt meg mi tesszük hozzá, hogy a Juve legjobbja, Paul Pogba biztosan kihagyja a párharcot. Ha nem élne emlékezetünkben, hogyan bánt el a Monaco Londonban az Arsenallal, nem paráznánk a sima hazaitól, így picit óvatosak vagyunk.

BL-szelvény:

Fogadok most, mert szerintem se hülyeség a kombó, és érdekel a több mint négyszeres pénz is!

(Fotó: Europress/AFP)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon