Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Apaaa, kezdődik!

Ínséges idők vannak, nincs foci, csak az átigazolási tervek, pletykák, mozgolódások. Szeretjük, csak nem azt, ami Neymarról szól. Halál unalmas. De ott tartunk, hogy ismét róla fog szólni a nyár. Mi több, már a tavasz is.

A Barcelona most már bármi áron vissza akarja szerezni, Josep Maria Bartomeu elnök még a belga ügyvédet, Wouter Lambrechttel is felkérte, hogy segítsen. Ő az egyik legjobb, ha a FIFA és az UEFA ügyeiről van szó. És állítólag a PSG sem áll már az útjukba, Leonardo elengedné, Mbappé fontosabb nekik.

Most a legfrissebb hír, hogy

Barça Universal on Twitter

📰 - Neymar says 'yes' again. The Brazilian's entourage informed Barça of his desire to return this summer. The striker is willing to take all necessary measures to pressure his departure from PSG.

Neymar a Barcát akarja, a Barca pedig Neymart” – írják. De hát ez így volt tavaly is, aztán semmi se lett belőle. Annyival került most közelebb, hogy harmadik éve van Párizsban, így akár már az is előfordulhat, hogy a nemzetközi Sportdöntőbíróságon állapítják meg az árát, ami vélhetően alacsonyabb lesz, mint amit a PSG kérne.

Azt viszont nem látni, hogy akarja megoldani a Barcelona, hogy Lautaro Martínez mellett Neymart is leigazolja, márpedig az argentin center a legfontosabb most nekik. Gyanítható, hogy Dembélé és Coutinho, de akár Griezmann is bekerülhet valamelyik üzletbe, miközben Rakitic és Vidal is távozik.

(Fotó: TF-Images/Getty Images)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.