A Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára, Novák András a Sport TV Mai helyzet című műsorában leszögezte, a Veszprém BL-ből való kiesése (és a korábbi Eb-égés) nincs hatással a szövetségi kapitány pozíciójára. Mindenben támogatják Ljubomir Vranjest.

A főtitkárnak természetesen nekiszegezték a kérdést, hogy a válogatott szerény teljesítménye és a Veszprém kínos BL-égése (nyolcaddöntőben búcsúzott) után lett-e kapitánykérdés, veszélybe került-e a pozíciója:

Mivel a Veszprém és a Szeged is búcsúzott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a következő szezonban nem lesz automatikusan főtáblás két magyar csapat a sorozatban, de a szövetség bízik benne, hogy szabadkártyát kap majd az ezüstérmes.

„A korábbiakban már volt erre példa, de őszintén megmondom, akár a Veszprém, akár a Szeged lesz a magyar bajnok, én nem tartok attól, hogy szabadkártyával és szövetségi segítséggel ne tudjuk azt kilobbizni, hogy a második csapat is BL-résztvevő legyen. A nőknél kettő, itt a fiúknál a fix egy mellett azt gondolom, nagy eséllyel pályázik a másik arra, hogy bekerüljön. Pont úgy, ahogyan az EHF-kupában is van egy plusz kreditünk, ahol a három mellett mind a nőknél, mind a férfiaknál van egy plusz lehetőség. Bízom benne, hogy elérjük a tavalyi állapotot, hogy 12 csapatunk ott lesz nemzetközi porondon.”

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon