Már nem hajlandó segíteni az anyjának a havi 138 millió forintot kereső sztárfocista
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Több mint egy éve semmilyen formában nem kommunikált az anyjával a City-játékos Nolito, ám ennek komoly okai vannak.

A 46 éves Rocio Agudo Duran ugyanis egyáltalán nem vett részt Nolito nevelésében, sőt, azon kívül, hogy megszülte, semmit sem adott neki, cserébe heroinfüggő, a drogra a pénzt kurválkodással kereste meg, és nemrég szabadult a börtönből. Most pedig lépten-nyomon azt hangoztatja, hogy fia levette róla a kezét.

Pedig most azt állítja a Mirrornak, hogy új életet kezdett, lezárta a két évtizedes heroinfüggőséget, a prostitúciót és a börtönt is maga mögött hagyta, a szemtelenül gazdag fia viszont nem segíti – az albérletet eddig állta, ám az októberi számlát már nem fizette be, így a nő és a hatéves ikrek az utcára kerülhetnek. Kunyerálni kell, hogy túlélje, miközben a fia 138 millió forintnyi fontot keres havonta.

Biztos, hogy egyetlen Premier League-játékos anyja sem él olyan mocskos körülmények között, mint én. A fiam nem fizette az albérletet, így más helyet kellett keresnünk. Megrémültem, mert bármikor kidobhatnak az utcára a két gyerekkel, és akkor tényleg nem lesz hová mennünk. A jelenlegi lakás sem ideális, nedvesedik és tele van lyukakkal is.

De azért valahogy csak idejutottak, nem? Mert a sztorinak van egy másik oldala is, egy elhagyott, semmibe vett fiú, akit a nagyszülei neveltek fel, miközben az anyja tolta a heroint.

– vallott fiatalkoráról Nolito anyja.

A fiú és az anya bő egy éve nem beszéltek már, akkor is WhatsAppon írt kedveset és egyértelműt Nolito: "Baszd meg! Csak akkor keresel, ha szükséged van valamire."

A nagyszülők, Manuel és Dolores viszont rendesen felnevelték az anya nélkül maradó fiút, akiből mostanra spanyol válogatott focista vált, és aki tényleg gennyesre keresi magát Angliában, saját erőből.

Nolito borzasztóan hálás, ám nem az anyjának, hanem a nagyszüleinek: sosem felejt el köszönetet mondani azoknak, akik szerették, támogatták, embert és sikeres sportolót faragtak belőle.

Nem kérdés, hogy a Manchester City támadójának gyakorlatilag a nagyszülei voltak az „igazi” szülei. Az édesanyja csak életet adott neki.

A nagyszüleimmel nőttem fel, ők segítették a tanulásomat és minden segítséget megadtak nekem, amit csak tudtak. A nagyapám olyan volt, mintha az édesapám lett volna, ő vette nekem az első focilabdámat is.

Azt nem tudni, az édesapjával mi van, egyáltalán tudja-e, ki az apja, de hogy az anyja nem tűnik tökéletes szülőnek, az biztos. Komoly lelki trauma és törés lehetett egy gyermeknek, hogy édesanya nélkül kellett felnőnie. Aki ráadásul azóta folyamatosan tarhál tőle, legalábbis ezt állítja, miközben pocskondiázza is:

"A pénz megváltoztatta a fiamat. Nem tetszik neki, hogy én voltam az egyetlen, aki megmondta neki egyenesen az igazat, inkább olyanokkal veszi körül magát, akik tapsolnak neki bármiért, amit tesz."

Az anyja, Dolores viszont egészen mást állít, bár elmondta, Nolito engedélye nélkül nem nyilatkozik:

Nolito egy szerény ember, igaz barátja a barátainak. Mindig segített neki és a fiataloknak is. A probléma az volt, ő mindig többet és többet kért...

Hogy mi az igazság, és ki cselekszik megfelelően, azt mindenki döntse el maga.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.