Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A dél-koreaiak borzasztóan csalódottak, nem ezt ígérték nekik.

A Juventus a távol-keleten járt haknizni, a dél-koreai liga all star csapata elleni meccs után azonban perre számíthatnak az olaszok.

A drukkerek ugyanis valamilyen kompenzációt szeretnének, miután a beharangozott világsztár, Cristiano Ronaldo nem lépett a pályára a barátságos mérkőzésen, noha nekik azt ígérték.

Robin Chang, a rendezők főnöke sírva fakadt, amikor szembesült a rajongókkal, valamint azzal, hogy perelnek – írja a BBC. Azt is elmondta, a Juventusszal kötött szerződésben benne volt, hogy Ronaldónak legalább 45 percet játszania kell.

Chang egyébként a meccs 55. percében odament Pavel Nedvedhez, a Juventus alelnökéhez, hogy rákérdezzen, mi van CR-rel, mire Nedved cinikusnak tűnő választ adott:

Sőt, a portugál klasszis rajongói nem elégednek meg a jegyek árának visszafizetésével.

„Általában ilyen esetekben a felperesek visszatérítik a jegyek árát, de én ezt különleges esetnek találom, mivel a szervező cég hamis hirdetéssel kihasználta a labdarúgó rajongóit. A legtöbben azért jöttek, hogy megnézzék Ronaldót, de nem látták.

– mondta az ügyvéd a Reutersnek. Aki azt is elmondta, hogy fejenként 53 eurónyi összeget követelnek a kliensei. Több rajongó a közösségi médiában támadta be a portugált, volt aki azt írta:

„Én már nem vagyok többé Ronaldo-rajongó.”

A meccs egyébként 3–3 lett, és 60 ezren voltak a lelátón.

(Fotó: Yonhap via The Korea Herald/Asia News Network)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.