Ramos egy meccsen nem játszhat, Bale három-négy hétre kiesett.

A Real Madrid kikapott az el Clásicón, a meccsen Ramost pirossal kiküldte a bíró. Majd amikor lement a pályáról, tapsolt – hasonlóért Neymar hárommeccses eltiltást kapott, ezért nem játszott Madridban. A Real csapatkapitányát azonban csak egy meccsre tiltotta el a szövetség. Elvileg csak azért ennyire, mert ő nem a bírót, hanem Piquét tapsolta meg. A Real fellebbezhet az ítélet miatt, de miért tenné? A piros jogos volt.

És összességében még jól is járt a Madrid, akkor sem lehetne egy szavuk sem, ha több meccset kap Ramos. Mert ha Neymarnak járt a három meccs, akkor Ramos eseténél eléggé vékony az ítélet, még  úgy is, ha – elvileg – a spanyol csak az órási haver Piquét tapsolta meg. Na meg a logika sem a legpazarabb, amivel a szövetség megoldotta a helyzetet. Mert Ramos akkor is kapott volna egy meccset, ha csak simán lesétál a pályáról, ergo így a tapsos magánszáma nem ért büntetést.

Szintén a Barca ellen sérült meg Bale. A walesinek a vádlijával van gondja, legalább három-négy hetet nem futballozhat. Ami azt jelenti, hogy az Atlético elleni BL-elődöntőt és négy bajnokit is ki kell hagynia. Ha a felépülése jól megy, akkor a BL-döntőben – ha bejut a Real – és az utolsó két bajnokin már pályára léphet.

(Fotó: AFP)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon