Reagált a Magyar Olimpiai Bizottság Erzsi, a Sas síakrobatika-karikatúrájára

Vagy Erzsi, az Angolna, tetszés szerint, a legnagyobb sztár most Pjongcsangban, de erős túlzás azt mondani, hogy dagad a mellünk a büszkeségtől.

Swaney Elizabeth a téli olimpia legkellemetlenebb előadását mutatta be félcsöves síakrobatikában, és sajnos még nevetni sem lehet az elemekkel vívott keserű harcán, mint mondjuk Eric Musambani esetében, hanem a szekunder szégyentől teljesen elvakultunk. Ebből az egészből csak az akrobatika hiányozott, meg kicsit a sí is.

A honosított síakrobata konkrétan nem csinált semmit, bár azt jól megmagyarázta.

„Csak részben vagyok elégedett... Szerettem volna magasabbra ugrani, és amikor nem vagyok ennyire ideges, ez szokott is menni. Annyiban vagyok elégedett, hogy Magyarországot képviselhettem egy olimpián, és bízom benne, hogy ott is felfigyelnek erre a sportágra, és többen kezdenek el foglalkozni vele” – mondta Swaney.

Köszönjük, így nem kell képviselni, ez a kabaré, ez a trollkodás nem való az olimpiára, akkor sem, ha a részvétel a fontos. Ne azért keressék a külföldi stábok, mert egy magyar a játékok legviccesebb alakja.

A Denver Post foglalkozott is a honosított magyarral: vajon inspiráló-e Swaney indulása, vagy azt mutatja meg, az olimpiai kvalifikációs szisztémát nagyon könnyen ki lehet játszani? A kérdést a Magyar Olimpiai Bizottság

„Eddig az volt az irányelv – ahogy most is az –, hogy aki a sportágában a nemzetközi szövetségek által meghatározott kvalifikációs feltételeknek megfelelt, azt nevezte a Magyar Olimpiai Bizottság. Akinek tehát a szövetség bizalmat szavazott, annak a MOB is.

Vagyis eljutott a MOB-hoz, hogy ez nem mókás, hanem rohadtul ciki.

Player Autószalon

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon