Fű alatt, suttyomban, amíg mi a Bajnokok Ligájával vagyunk elfoglalva, a Real vezetése megépítette a jövő hátvédsorát.

A Marca úgy értesült, hogy az FC Porto 21 éves középhátvédje, Éder Militao megegyezett a Reallal, amely pedig a portugálokkal. Az egyszeres brazil válogatott védő a nyáron érkezik Madridba, már csak az aláírás hiányzik a papíroktól. Korábban is írtuk, hogy az ügy folyamatban van, most meg már szinte fix.

A 186 centis bekk 2018 nyarán érkezett Portóba a São Paulóból, ebben a szezonban 32 meccset játszott, és olyan jól sikerült, hogy fél Európa neki udvarolt. A Real Madrid egy 50 millió eurós csekkel nyerte a versenyt.

A másik nyári érkező Junior Firpo lehet, aki szintén sok csapat listáján szerepel. A Betis 22 éves baloldali védője Marcelo utódja lehet, aki egyre inkább elvágyódik. Itt is mindenki mindenben megegyezett már, a szóbeli egyezséget már csak a szignó követi.

Firpo dominikai születésű, azonban spanyol U-válogatott. Az erős, dinamikus védőt 30 millió euróért veheti meg a Real Madrid. Ami Firpo ellen szól, hogy kora ellenére már igen sok meccset kihagyott sérülések miatt, az elmúlt másfél szezonban 151 napot töltött felépüléssel, és most is épp ezt teszi.

Firpóra nagyobb szükség lehet, mint gondolnánk:

(Fotó: Octavio Passos/Getty Images)

Player Autószalon

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon