Rebrov: A szurkolók is büszkék lehetnek a csapatra

A Fradinak győznie kellett volna Bulgáriában ahhoz, hogy a tavasszal is versenyben maradjon az Európa-ligában. Ez nem sikerült, ennek ellenére remekül teljesített a Fradi: a selejtezőkkel együtt 14 meccset játszott és mindössze kettőt veszített el. A csapat edzője sem elégedetlen.

A razgradi mérkőzés után Serhij Rebrov értékelte a meccset és az FTC európai kupaszereplését.

Szerintem ez volt az eddigi legjobb meccsünk a Ludogorec ellen. A meg nem adott tizenegyesnél szerintem egyértelmű volt a helyzet, az az ítélet kicsit visszavetette a csapatot. Végig küzdöttünk, megvoltak a lehetőségeink. Jól játszottunk az első félidőben, kialakítottuk a helyzeteket. A második félidőben fáradtabbak voltunk egy hosszú szezon végén. De így is szerezhettünk volna gólokat. Kompaktak maradtunk, ennek nagyon örülök.

A klub az elmúlt 15 év legjobb eredményét érte el azzal, hogy a csoportkörben szerepelhetett, jóval magasabb UEFA-együtthatóval rendelkező csapatokkal szemben is megállta a helyét, a jövőre nézve ez önbizalmat adhat a játékosoknak. Örülök, hogy a futballistáim megtapasztalhatták, hogy milyen ezen a szinten játszani, elmondtam nekik, ha jövőre is szeretnének, ahhoz meg kell nyerniük a bajnokságot.

(Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon