Rebrov elmondta, egy csapattól sem kell tartaniuk
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Magabiztos, de reális.

Szerhij Rebrov a hétvégi, Újpest elleni derbi kapcsán tartott sajtótájékoztatót, és bizony a bajnoki címvédő magabiztosságával beszélt. De közel sem tűnt nagyképűnek.

Jó meccsre számítok szombaton, tele lelátókkal. Ez a találkozó nagyon fontos a szurkolók és a klub számára is, ezért is a legjobbunkat nyújtjuk majd. Szombaton meglátjuk, hogyan hatott a játékosokra a rövid pihenő, aminek én is örültem.

Nem könnyű időszak ez, a nagy klubok Európában mind ilyen ritmusban szerepelnek, de mint korábban is elmondtam, ez egy új tapasztalat a játékosok számára. Nekem sem könnyű emiatt, de ezek nem kifogások, így kell teljesítenünk.

A Honvéd elleni mérkőzéssel kapcsolatban arra értettem a szervezettséget, hogy a védelmünk jól működött, ellenfelünk nem tudott gólt szerezni, helyzeteket kialakítani. Igaz, hogy a támadásban nekünk sem ment, de ha visszaemlékezünk a korábbi mérkőzéseinkre a Honvéd ellen, egyiken sem sikerült sok helyzetet kialakítani, nem könnyű öt védő ellen játszani, feltörni a reteszt. Az ilyen meccsek mutatják meg a legjobban, hogy a játék mely elemeiben kell a leginkább fejlődnünk.

Természetesen szóba került a CSZKA elleni El-meccs is, hiszen nemcsak az jön, de ott őt jól ismerik.

Igen, ismernek ott, de nem játékosként megyek már, hanem edzőként, nem azért megyek, hogy magamat mutassam, a csapatot képviselem. A CSZKA elleni Európa-liga-mérkőzés is fontos és nagyon nehéz lesz, készen kell majd állnunk erre a feladatra is.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.