Rengeteg pénzt ajánlottak Mike Tysonnak, de fél bokszolni

Nem clickbait a cím és nyilván nem mi állítjuk, hanem Ryan Kavanaugh.

2020-21-ben fura reneszánszát éli a profi boksz. Miközben a sportág megítélése és népszerűsége némiképp hanyatlik, és alig vannak globális szupersztárok, addig a youtuber-boksz és a retróboksz egyre népszerűbb. Előbbi a Paul-testvéreknek, utóbbi többek között Mike Tysonnak köszönhető.

Tyson tavaly visszatért a ringbe, bemutatómeccsen bokszolt a szintén legenda Roy Jones Jr. ellen. A nosztalgiavonatra elég sokan felültek, sikeres volt Tysonék meccse, utána azt mondta, hogy folytatni fogja. Azóta azonban csak pletykákat lehetett hallani, hivatalos bejelentés nem jött, de a háttérben úgy tűnik, hogy megy a meló.

A Triller társalapítója, Ryan Kavanaugh most egy nyilatkozatával felkavarta az állóvizet.

A Tyson–Holyfield rivalizálás legendás, kétszer bunyóztak egymás ellen, az első meccsen Holyfield TKO-val nyert, majd a másodikon történt a legendás fülharapás, amiért Tysont leléptették.

Evander Holyfield a Mike Tyson elleni második meccsen a hírhedt fülharapás után

Az 58 éves Evander Holyfield a volt ketrecharcos, Vitor Belford ellen fog bokszolni hétvégén. 2011 óta nem volt meccse, hónapok óta tervezi a visszatérését, az eredeti tervek szerint Mike Tyson utolsó legyőzője, Kevin McBride ellen bokszolt volna idén, de az a meccs végül elmaradt.

(Fotó: Getty Images; via)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.