Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A hétvégén egy 17 éves lányt, Ana Beatriz Pereira Fradét meggyilkolták Rióban. A tinédzsert lelőtték a nemzetközi repülőteret és a legtöbb olimpiai helyszínt összekötő főúton. És ez ott kábé mindennapos.

És Rivaldo pont erre hívja fel a figyelmet az Instán. A Barcelona és a Milan korábbi játékosa, aki világbajnoki címet is nyert Brazíliával, ezt írta:

"Ma Rio de Janeiróban banditák megöltek egy 17 éves lányt. A helyzet egyre csúnyább Brazíliában. Azt tanácsolom mindenkinek, aki Brazíliában, vagy az olimpiára jönne Rióba, hogy inkább maradjon otthon, a saját hazájában. Itt életveszélyes. A kórházak nem tudnak megfelelő ellátást nyújtani, és a politikai helyzet is kaotikus. Csak Isten tudja megváltoztatni a helyzetet Brazíliában."

Hoje pela amanhã no Rio de Janeiro os bandidos mataram esta menina de 17 anos. A coisa está cada vez mais feia no Brasil. Aconselho a todos que tem intenção de visitar o Brasil ou vir para as Olimpíadas no Rio, é para que fiquem no seu país de origem. Aqui você estará correndo risco de vida. Isto sem falar nos hospitais públicos que estão sem condições e toda esta bagunça na política brasileira. Só Deus para mudar a situação do nosso Brasil.

Rio de Janeiróban tavaly 1202 gyilkosságot regisztráltak, ám ez a szám idén minden bizonnyal nő. Pláne, hogy az olimpiára közel félmillió látogatóra számítanak. És akkor még a Zika vírusról nem is beszéltünk.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.