Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

CR egyre sejtelmesebb.

A Bajnokok Ligája döntőjének megnyerése után múlt időben beszélt a klubjáról, majd most elismerte, hogy nem a legjobb ütemben helyezte el a kétségeit, mindeközben még több bizonytalanságot szült néhány szóval.

„Nagyon jó volt a Real Madridban játszani. Az elkövetkező napokban bővebben beszélek még erről. A legfontosabb, hogy nyertünk és történelmet írtunk, most ki kell élvezni ezeket a pillanatokat.”

Ez volt a frissen, melegében elhelyezett gondolat. Most aztán javítani akart. Nem sikerült:

Egyre világosabb, hogy a fizetésemelés miatt célozgat a távozására, kvázi az újabb BL-győzelemmel zsarolja a Real Madridot.

Az AS szerint egyébként már hónapok óta fagyos a viszonya Pérez elnökkel, már a télen közölte a csapattársaival, hogy lelép, elsősorban amiatt, mert a szerződéshosszabbítási tárgyalásai zátonyra futottak januárban. Ronaldo ugyanis nem örült annak, Pérez feltételekhez kötötte a 9 millió eurós éves fizetésemelést. Mondjuk az egyik a BL-győzelem volt, ami meglett, de ettől akkor a portugál úgy élte, meg, hogy a klub elnöke nem tiszteli eléggé. Tegyük hozzá, hogy az őszi teljesítménye sem indokolt fizetésemelést.

A spanyol lap arról is írt, hogy miután Ronaldo megkapta ötödik Aranylabdáját, Peréz nyilvánosan mégis Neymart dicsérte, amiért nagyon berágott a portugál. Neymart ugye nagyon meg akarja szerezni az elnök, vélhetően ezt is sérelmezi a sztár.

Ha a tavaszi produkcióját nézik, akkor elé tolnak egy új kontraktust, ha csak a BL-döntős teljesítményét, akkor lehet, hogy Neymar mellett döntenek.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.