Szombaton a magyar válogatott a világbajnok Franciaországgal játszik az Európa-bajnokságon, a magyar kapitány, Marco Rossi már most büszke lehet magára. És büszke is.

– jegyezte meg a Nemzeti Sport azon kérdésére, hogy hogyan fogadta azt, hogy Didier Deschamps francia kapitány a sajtótájékoztatóján külön kiemelte, Rossi személyében remek edzője van a magyar válogatottnak.

„Azt gondolom, a franciák esélyesek rá, hogy az egész tornát megnyerjék, sok válogatott rendelkezik hasonlóan kiváló képességű játékosokkal, de ők egy olyan tehetségre támaszkodhatnak, akinek tudása szinte földöntúli – Kylian Mbappé. Egész biztos, hogy Franciaország győzelemre fog játszani holnap. Igyekeznünk kell jól teljesíteni, de a legfontosabb, hogy folytassuk a fejlődést. Tudjuk, hogy a franciák által képviselt szint nagyon nehéz feladat, szinte lehetetlen küldetés elé állít bennünket. De természetesen úgy állunk hozzá, hogy harcra készülünk, harcolni fogunk.”

Elmondta azt is, hogy tisztában vannak vele, hogy a hőség miatt hátrányban leszünk, hiszen a franciák ellen többet kell majd futnunk labda nélkül, okosan kell futballoznunk.

Rossi elárulta, hogy ha némi különbséggel is, de a portugálok ellenihez hasonlóan fog felállni a csapat. Velünk ellentétben a francia válogatott hét mérkőzésre készül, ennek megfelelően állítják össze a csapatot a kapitányok.

„Nincsenek kifogások, harcosoknak kell lennünk.”

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.